You are currently viewing Poziv na dostavu fotografija za izložbu volonterskih programa 2021.

Poziv na dostavu fotografija za izložbu volonterskih programa 2021.

Agencija lokalne demokracije Sisak s veseljem poziva sve organizatore volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije na sudjelovanje u izložbi volonterskih programa povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera (5. prosinca) na način da dostavite putem elektronske pošte prijavnicu i fotografije Vaše organizacije koje predstavljaju volonterske aktivnosti.

Prijavu mogu poslati organizatori volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije koji su tijekom 2021. godine provodili volonterske programe sukladno Zakonu o volonterstvu (NN 84/21).Sukladno Zakonu o volonterstvu, organizatori volontiranja su sve neprofitne organizacije (udruge, zaklade, fundacije, sindikate, vjerske zajednice, javne ustanove, turističke zajednice, državna tijela i tijela lokalne i područne/regionalne samouprave).

Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se Volonterske nagrade Grada Siska. Izložba će biti postavljena mjesec dana, nakon čega je planirano gostovanje izložbe u javnim prostorima na području Siska i Sisačko-moslavačke županije tijekom 2022. godine. Nakon ciklusa gostovanja izložbe, fotografije izložene na istoj se vraćaju vlasnicima, odnosno organizatorima volontiranja.

U mogućnosti je predstavljanje 20 fotografija te će u slučaju velikog broja prijava žiri odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija. Fotografije trebaju predstavljati akciju, odnosno da se iz njih jasno vidi što volonteri rade te da se volonterski program provodio u 2021. godini. Sve detalje o navedem Pozivu možete pročitati na stranici Volonterskog centra Sisak, link OVDJE.

Poziv na dostavu fotografija za izložbu volonterskih programa 2021. s detaljnim uputama za prijavitelje

Fotografije i prijavnicu potrebno je dostaviti najkasnije do ponedjeljka, 19. studenog 2021. godine do 12:00 sati na e-mail: aldsisak@gmail.com

 

Ljubazno Vas molimo da, ukoliko ste u mogućnosti, navedeni Poziv objavite na Vašim stranicama te proslijedite zainteresiranima.

 

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju putem maila vcs@Lda-sisak.hr ili na broj: 099/230 9262.