Dobro došli

Hotel Panonija se nalazi u samom središtu Siska, tek 40-ak kilometara udaljen od zračne luke Pleso i 50-ak kilometara od Zagreba. U blizini hotela su svi kulturni, povijesni, administrativni, sportski i ugostiteljski objekti do kojih Vas dijeli tek ugodna šetnja. 

Smještajni kapaciteti

Hotel Panonija trenutno raspolaže sa 51 smještajnih jedinica, od čega 49 soba i 2 hotelska apartmana, odnosno 89 kreveta
Sve sobe su opremljene klimom, televizorom sa satelitskim programom, telefonom i bežičnim internetom. 

Gastronomija

A la carte restoran u sklopu hotela nudi izvrsnu kuhinju pripremljenu za goste koji pažljivo biraju svoj jelovnik.
Posebna preporuka su domaća jela Posavine i Turopolja i jela pripremljena od ribe, koja čine nezaboravan gastronomski doživljaj.

Kongresi & banketi

Hotel nudi banketno-konferencijsku uslugu koja udovoljava svim Vašim potrebama povodom različitih događanja, te bogatu gastronomsku ponudu upotpunjenu različitim kulinarskim događanjima.

Catering

Poštujući u potpunosti Vaše želje, osoblje hotela će u odabranom prostoru dizajnirati i poslužiti koktel ili zakusku. Specijalizirani smo brzo i sofisticirano organizirati banket u bilo kojem prostoru koji Vam odgovara. Hrana će biti svježa i ukusna, pića stručno temperirana, a posluga brza i efikasna.