Sisak Cycle

biciklizam

SISAK CYCLE

Sisak cycle projekt je koji organizira Turistička zajednica Grada Siska s partnerima, biciklističkim klubom Roda i Rekreativnom Biciklističkom Udrugom Labudovi, te gradskim ustanovama i volonterima. U sklopu projekta Sisak cycle se organizira nekoliko biciklijada na području grad Siska i Sisačko moslavačke županije.

Poklonici biciklizma poznaju grad Sisak i okolicu po aktivnom odmoru i atraktivnim biciklističkim rutama, ugodnim za vožnju i idealnim za obiteljski odmor. Iskusni biciklistikoji uživaju u brojnim biciklističkim rutama diljem Hrvatske naglašavaju da neke od najljepših ruta prolaze kroz Park Prirode Lonjsko polje uključujući nacionalnu rutu Ruta Sava.
Biciklističke rute uvelike prate pješačke rute. Jedna od najpopularnijih trenutno je Ruta industrijske baštine koja obuhvaća oko 30 km bicikliranja uz objekte industrijske baštine. Ali i ostale objekte kulturno povijesne baštine.
TZG Siska poziva drage goste i svoje građane da aktivno sudjeluju na brojnim biciklijadama ili da ih već svojom nazočnošću uveličaju. 
TZG Siska organizira biciklijade u suradnji s bickilističkim klubom BK Roda i i udrugama RBU Labudovi,  u Sisku i u Sisačko – moslavačkoj županiji.
Ako je potrebno TZG Siska može ponuditi iznajmljivanje bicikla i dodatne opreme.