Zdravlje i ljepota ne mogu jedno bez drugoga...

Zdrav život je način na koji se brinemo o potrebama svog tijela

Stomatološka poliklinika Breyer

Prvi tremin je besplatan

Stomatološka poliklinika Breyer kruna je dugogodišnjega savjesnog i stručnog pružanja zdravstvenih usluga od 1930. god, tijekom 3 generacije obitelji Breyer. Ono po čem se odlikujemo i na što stavljamo poseban naglasak je primjena vrhunskih materijala i precizna izrada dentalnih nadomjestaka i pomagala, te individualan pristup u dijagnostici i terapiji svakog pojedinog pacijenta, što nas čini ustanovom najviše razine.

Naši eksperti zajedno sa stručnim timovima osposobljeni su pružiti vrhunsku uslugu i opravdati povjerenje koje nam ukazujete već 89 godina.

U ugodnom i opuštajućem okruženju u samom središtu grada Siska, na samo 30 minuta od međunarodne Zračne luke Pleso (Zagreb) i 10 minuta od novoizgrađenog autoputa direktno povezanog sa svim većim gradovima u Hrvatskoj i susjednim zemljama, smještena je Poliklinika Breyer. U poliklinici Breyer pridajemo iznimnu pažnju zadovoljstvu naših pacijenata i činimo sve što je u našoj moći kako bismo boravak kod nas učinili što ugodnijim. S namjerom da osiguramo potpunu i vrhunsku uslugu, našim pacijentima i njihovim obiteljima ili pratnji možemo organizirati smještaj i prijevoz s aerodroma, autobusnog ili željezničkog kolodvora do naše Poliklinike.

Doživite harmoniju duha i tijela

Salon Lotus je mala oaza gdje ćete zaboraviti na svakodnevicu i posvetiti se na trenutak sebi i svome tijelu.
Prekrasan ambijent, opojni mirisi opuštajući tretmani i relaxirajuća muzika odvest će vas u jedan sasvim drugi svijet u kojem nema stresa i napetosti.  Profesionalne ruke masera i kozmetičara opustit će vas, ukloniti bol i napetost iz vaših ukočenih mišića,uljepšati vašu kožu…
Sve u našem salonu  prilagođeno je vašem doživljaju harmonije duha i tijela.
Pružajući sebi njegu – zadovoljstvo, masažu tijela – zdravlje, wellness tretman – povratak sebi.
Ono što darujete sebi unijeti će blistavu, zdravu stvaralačku energiju u sve segmente vašeg života.
Briga o sebi, Vašem tijelu, to nije luksuz nego prirodna potreba koja predstavlja savijesnu odgovornost prema sebi.

Poliklinika MATOC

 

Svjesni da je vrijeme novac, da naši pacijenti očekuju pouzdanu, brzu i cijenom pristupačnu dijagnozu i liječenje, osnovali smo 2009 godine polikliniku Matoc, nudeći Vam usluge iz područja interne medicine, ginekologije, medicine rada, ultrazvučne i laboratorijske dijagnostike.

Povezavši se sa suradnim ustanovama i stručnjacima sa zagrebačkog područja želimo još više proširiti i poboljšati kvalitetu naše usluge.

Očna poliklinika Aralica

Tradicija vrhunske kvalitete od 1985. godine

Optika Aralica je osnovana 1985. g. u Sisku. Kroz 30 godina rada stekli smo veliko iskustvo ne samo u izradi naočala, već i u odabiru dizajna koji najviše odgovara našim kupcima, iskustvo u odabiru najadekvatnijih naočalnih leća za sve potrebe te iskustvo u odabiru strojeva i pomagala pri izradi naočala kako bi bile napravljene što savršenije.

Optika Aralica sada postoji na dvije lokacije. Jedna u Sisku te u Zagrebu. Ona u Sisku i jedna u Zagrebu također imaju i polikliniku u kojoj rade liječnici specijalisti te obavljaju ne samo pregled vida, već i potpuni pregled oka.

Veliki izbor dioptrijskih i sunčanih naočala, te brandovi koje za sada u Hrvatskoj možete kupiti samo kod nas (Jacob Jensen, Yves Cogan, Manish Arora, CAT) ali i rasprostranjeniji svjetski brandovi (Bvlgari, Roberto Cavalli, Alain Mikli, Porsche Design itd,) svakako zadovoljavaju svačiju portažnju i ukus.

Stoga posjetite nas na našim lokacijama, obavite očni pregled i vidite svijet ljepše.