Shopping aktivnosti u Sisku

Kupovina je sastavni dio svakodnevice mnogih Siščana, uobičajena i omiljena aktivnost.
Za posjetitelje koji dolaze sa strane, kupovina u Sisku može biti jako zanimljivo iskustvo. 

Kombinacija poznatih svijetskih brendova i raznolikih domaćih proizvoda i rukotvorina, te povoljne cijene razlog su što mnogi posjetitelji iz Siska odlaze sa vrećicom više.
Hrvatska službena valuta je Kuna (HRK) ali sa platnim karticama: Mastercard, Visa, Americanexpres, Diners club možete kupovati u gotovo svim sisačkim trgovinama. 

Tržnica Sisak nezaobilazno je mjesto kupnje domaćih autohtonih proizvoda, domaćih OPG-ova, mjesto zanimljivih susreta kao što je primjerice Sajam antikviteta, a ako ste vjeran posjetitelj tržnice u Sisku, nećete otići doma praznih ruku. Tržnica   je ogledalo našeg grada, zemlje, kulture življenja.

 

Shopping centar Supernova West

Shopping centar Supernova Sisak smješten je na lako dostupnoj lokaciji, sjeverozapadno od centra na glavnoj cesti prema Zagrebu, u Zagrebačkoj ulici 49 H. U shopping centru Supernova možete pronaći vodeće europske modne brandove, ali i hrvatske proizvođače. Odličan izbor modnih brandova samo je jedan od razloga da posjetite jedinstveni shopping park!

Shopping centar Supernova Sisak smješten je na lako dostupnoj lokaciji,u blizini središta grada, na adresi Ivana Fistrovića 25.
U shopping centru Supernova možete pronaći vodeće europske modne brandove, ali i hrvatske proizvođače. Odličan izbor modnih brandova samo je jedan od razloga da posjetite jedinstveni shopping park!