You are currently viewing Poseba regulacija prometa za blagdan Svih svetih

Poseba regulacija prometa za blagdan Svih svetih

I ove godine na dan Svih svetih vrijedit će poseba regulacija prometa.
U nedjelju, 1. studenog 2020. godine u vremenu od 7 do 20 sati bit će posebno reguliran promet na način da Aleja narodnih heroja i dio Ulice Ante Kovačića od raskrižja sa Strossmayerovom do raskrižja sa Školskom ulicom bude jednosmjerna iz smjera Strossmayerove prema Školskoj desnim prometnim trakom, a lijevi prometni trak postaje parkirni trak za uzdužno ulično parkiranje.
Za sav promet zatvara se dio Ulice Antuna Grahovara od raskrižja s Alejom narodnih heroja do samog groblja, a ulazak i izlazak na parkiralište kod groblja osiguran je s prilaza do Metalurškog fakulteta. Pristupi Aleji narodnih heroja iz Ulica Jure Kaštelana, Augusta Šenoe, A.G. Matoša i južnog djela ulice Antuna Grahovara ostaju dvosmjerni te se u zoni raskrižja s Alejom narodnih heroja i A. Kovačića označavaju znakom s obaveznim smjerom kretanja vozila prema raskrižju sa Školskom ulicom.
Obilazni pravac za vozila koja dolaze iz smjera Capraga Ulicom A. Kovačića je kroz Školsku ulicu.

Uvodi se i besplatna autobusna linija Auto prometa Sisak:
Besplatna linija AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK – GROBLJE VIKTOROVAC – ŠKOLSKA ULICA – HEFELEOVA – TRŽNICA KONTROBA – GIMNAZIJA- AUTOBUSNI KOLODVOR SISAK 1. studenog 2020. prometovat će od 08,45 do 18,45 h svakih 30 minuta. Polasci s Groblja Viktorovac su od 8.55 do 18.55 također svakih pola sata.
Besplatna linija ŽELJEZARA – NASELJE – GROBLJE VIKTOROVAC – ŠKOLSKA ULICA – NASELJE – ŽELJEZARA prometovat će od 08,45 do 18,45 svakih 30 minuta. Polasci s groblja Viktorovac su od 9 do 19h, također svakih pola sata.
Obzirom na to da se povodom blagdana Svih svetih na grobljima očekuje veliki broj ljudi, iz Gradskih groblja Viktorovac podsjećaju i na mjere zaštite kojih se treba pridržavati – obavezno nošenje maske na prostoru groblja.