You are currently viewing Metal Valentinovo u Skwhatu: Keops / Overpower / Flesh (ZG)

Metal Valentinovo u Skwhatu: Keops / Overpower / Flesh (ZG)

Za sve željne metala, 14.2. ugostit ćemo u Klubu mladih Skwhat tri mlada metal benda iz Zagreba! Povedite stoga svoje bolje polovice u Šumicu i proslavite s nama Dan zaljubljenih!

Petak, 14. veljače 2020. u 21:00 – 04:00
Klub mladih Skwhat
Park Perivoj Viktorovac b.b., 44000 Sisak

Keops [RI/ZG]
https://www.facebook.com/keopsrijeka/
http://www.keops-band.com/

Metal band originalno nastao u Rijeci. Do sad su izdali dva albuma (Keops 2012., Lice sudbine 2015.), nakon kojih se okreću puno žešćem zvuku. Album s novim ozbiljno-neozbiljnim članovima biti će objavljen početkom ove godine, a do tad u novom materijalu možete uživati u njihovim brojnim koncertima diljem regije, ali i Eu.

Overpower [ZG]
https://www.facebook.com/overpowerband/
https://www.overpower.band/

Metal band iz Zagreba! 2014. izdali album prvijenac Greatness Within koji je širokoručno prihvaćen od domaćih i stranih slušatelja. Svirali u većini popularnih klubova diljem Lijepe naše. U novije vrijeme postava banda se izmjenila gdje je gitarista preuzeo frontmansku palicu, a pridružla im se još jedna gitara. Višebrojni prijatelji kažu da je ovim potezom band napokon sjeo na svoje mjesto. Trenutno rade na novom materijalu od čega pokoju pjesmu već i izvode u živo. Svjesni situacije da od glazbe nema kruha rade isključivo iz ljubavi prema istoj, nakupljeni bijes i negativnu energiju iskaljuju na svojim instrumentima što se itekako može čuti i osjetiti!

Flesh [ZG]
https://www.facebook.com/fleshmetal
https://youtu.be/SonfxSZK9ww
Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje, sve to sinonim je za ovaj heavy metal trio iz Hrvatske koji će vas natjerati da poludite! Od 2004. godine zagrebački Flesh brani metalnu vjeru. Nastupali su na kultnom festivalu Metaldays, imali su priliku nastupiti kao support bend power metalcima Powerwolf

Za ekipu koja putuje iz Zagreba:

Polazak 14.02.2019. u 18:00 s lokacije Glazbena Kuća Bara
Osiguraj mjesto u busu: https://www.glazbenakuca.com/proizvod/povratna-karta-upad-u-klub-metal-valentinovo-u-skwhatu-keops-overpower-flesh-zg/
Povratak 15.02.2019. u 02:00.
Karta uključuje povratnu kartu i upad u klub! Putujemo busom! Imamo samo 38 mjesta tako da metoda najbržeg prsta / uplate igra ulogu. Vrijeme kada sredstva sjednu na račun jedino je relevantno za redosljed punjenja busa!
Plaćanje karticama je instantno dok virmanske uplate ovise o platnom prometu tako da preporučamo da svoje mjesto rezervirate kartičnom uplatom!
Ukoliko plaćate za drugu osobu ili za više osoba molimo u opis plaćanja navesti za koga plaćate!

Više informacija uskoro! Vidimo se!