You are currently viewing Kupske noći/subota 27.8./koncerti

Kupske noći/subota 27.8./koncerti

U subotu, 27/8, od 21,00 h, mjesto na glavnoj pozornici rezervirano je za Curu i Dečka i Zsa Zsa.
Cura i Dečko glazbeno su zaljubljeni par kojeg čine Vanesa Petrac i Ivan Marojević.
Bave se performansom uživo, a na svojim nastupima kreiraju nevjerojatnu atmosferu, osebujan zvuk i poseban odnos s publikom.
Dijele strast prema improvizaciji, često i sami organiziraju otvorene sesije improviziranog plesa i glazbe, čime žele potaknuti stvaranje u zajednici. Karizmatični, sposobni i neopterećeni, inovativnim metodama polako se pretvaraju u power-couple hrvatske nezavisne scene.
Iza Zsa Zse su brojni festivali, a vlasnica je jedne od najemitiranijih domaćih pjesama ‘Sve u meni se budi’ u 2017. godini. U 2018. godini postala je prvi izvođač pod okriljem nove diskografsko producentske kuće na hrvatskoj sceni Rubikon Sound Factory.
Fuzija popa i trapa u suradnji s Hiljsonom Mandelom izdominirala je domaćim radijskim eterom. Da vrijedi ona stara „tko ne riskira, ne profitira“ Zsa Zsa & Hilje ponosno potvrđuju jer su za svoju suradnju, u početku okarakteriziranu kao riskantnu, dobili najznačajniju hrvatsku glazbenu nagradu Cesaricu, i to za Hit godine i Pop Hit godine.
Zsa Zsa je ovog ljeta izbacila pjesmu „Volim što te ne volim“, svojevrsnu nasljednicu „Ove ljubavi“. Tvornica hitova Rubikon Sound Factory potpisuje i ovaj radijski hit koji je od izlaska u top 10 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.