You are currently viewing JESEN U SISKU

JESEN U SISKU

Turistička zajednica Grada Siska u suradnji sa Gradom Siskom i gradskim ustanovama 22.listopada, u samom centru grada, na sisačkom korzu organizira jednu lijepu, živopisnu jesensku manifestaciju pod nazivom „JESEN U SISKU”.

U subotu, 22. listopada, posjetitelje očekuje bogata sezonska gastro ponuda malih poljoprivrednih gospodarstava, malih poduzetnika, kućnih radinosti i obrta iz grada i okolice, uz domaće craft pivo i ponudu vina, bogati glazbeni program za male i velike, ali i dijeljenje prigodne bučnice.
U sklopu manifestacije dijeliti će se besplatna bučnica koju će pripraviti kuharice sisačkih osnovnih škola, kao dio predstavljanja Healthy Meal Standard certifikata kojeg je Grad Sisak osigurao za sve sisačke osnovne škole i vrtiće.

Za dobru atmosferu na manifestaciji pobrinut će se bogat glazbeni program.

Više informacija: https://web.facebook.com/events/1058098484782985

Ove godine obilježavamo 160 godina od prvog organiziranog dolaska turista u Sisak i to 19.listopada 1862.godine, vlakom iz Zagreba, te povodom spomenutog jubileja u sklopu manifestacije organiziramo obilazak grada uz besplatno vođenje.

15:30 – besplatan razgled grada povodom obilježavanja 160 godina od prvog organiziranog dolaska posjetitelja u Sisak (okupljanje kod Željezničkog kolodvora)
17,00 – otvaranje manifestacije i zabavni program za djecu: Čarobni plesnjak na Majmunjaku
17,30 – dijeljenje bučnice i predstavljanje sudionika
18,00 – 23,00 – glazbeni program: DonNiksy, Branko Bogunović Pif, Johnny Cash tribute
– gastro ponuda i druženje na korzu