You are currently viewing Na 15.Prolog dolazi GK Karlovac s predstavom “Semafor”

Na 15.Prolog dolazi GK Karlovac s predstavom “Semafor”

Na 15. Festivalu regionalnih kazališta Prolog gostuje Gradsko kazalište Zorin dom iz Karlovca i Udruga Frendofon s predstavom “Semafor” u subotu, 15.10.2022. u 20 sati u Domu INA Rafinerije. Semafor je režirao Peđa Gvozdić, prema tekstu Petre Cicvarić, a u izvedbi glumaca: Andro Damiš, Ana Šantar, Petra Cicvarić, Peđa Gvozdić, Vanja Gvozdić, Nino Pavleković, Nikola Nedić, Lovorka Trdin.

Semafor je priča o raspadanju  i sastavljanju jedne obitelji koja saznaje kako jedan njihov član, najmlađi sin Vigo, ima poremećaj u spektru autizma. Cijelu priču ispričat će vam Vigova sestra Mila i to u policijskoj stanici, ali zašto se Mila nalazi upravo tamo, saznat ćete sami.
Ova predstava želi publiku uvući u Vigov svijet, pokazati gledateljima što se događa tom mladiću u glavi, zašto reagira na sebi svojstven način te zašto mu je tako teško prilagoditi se društvenim normama. Ovom predstavom želimo na topao način maknuti stigmu s autizma te pokazati zašto svi trebamo njegovati ono nešto drugačije u sebi.

I ove godine moguće je kupiti pretplatničku ulaznicu (za sve predstave) koja iznosi 200 kn, a cijena pojedinačnih ulaznica iznosi 30 kn, a moguće ih je kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Kazališta 21 radnim danom od 14 do 20 sati.