You are currently viewing Na 15. Festival regionalnih kazališta Prolog dolazi drama “Disanje”

Na 15. Festival regionalnih kazališta Prolog dolazi drama “Disanje”

Na 15. Festival regionalnih kazališta Prolog dolazi drama “Disanje” u izvedbi PlayDrame Split i Zagrebačkog kazališta mladih. Predstavu je režirala Olja Lozica, a izvede ju Petra Kovačić Botić, Petra Svrtan i Matko Botić. “Disanje” možete pogledati u subotu, 22.10.2022. u 20 sati u Domu INA rafinerije.

U  Disanju proces prihvaćanja gradi se bešavnim pletenjem mreže između evociranih sjećanja i zamišljaja nedosanjanih trenutaka budućnosti. U Disanju se, scenskim disanjem dviju glumica, hoda prema prihvaćanju smrti kao dijela života. Disanje poziv je na usmjeravanje pogleda u nepoznatu, ali uzbudljivu budućnost, poziv na iskorak iz okamenjene prošlosti, poziv na hrabro koračanje naprijed s jedinom ostavštinom iz prošlosti, naramkom ljubavi i zahvalnosti.

I ove godine moguće je kupiti pretplatničku ulaznicu (za sve predstave) koja iznosi 200 kn, a cijena pojedinačnih ulaznica iznosi 30 kn, a moguće ih je kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Kazališta 21 radnim danom od 14 do 20 sati.