You are currently viewing Javni poziv za bespovratne potpore tradicijskim i umjetničkim obrtima

Javni poziv za bespovratne potpore tradicijskim i umjetničkim obrtima

Sisačko-moslavačka županija je raspisala Javni poziv za projekt „Tradicijski i umjetnički obrti“ za 2021.godinu. Cilj ovog projekta je doprinos očuvanju i razvoju tradicijskih obrta koji baštine posebne zanatske vještine i umijeće oslanjajući se na obrasce tradicijske kulture, umjetničkih obrta koji se odluku proizvodima i uslugama visoke estetske vrijednosti.

U proračunu Sisačko-moslavačke županije za ovaj Javni poziv namijenjeno je 350 tisuća kuna. Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju obrtnici sa sjedištem i djelovanjem na području Sisačko-moslavačke županije koji obavljaju djelatnost u skladu s Projektom ovog Javnog poziva.

Podnositelj prijave dužan je sudjelovati u financiranju predloženog projekta u iznosu od minimalno 30 posto, a najviši iznos potpore može biti do 10 tisuća kuna. Zahtjevi i pripadajuća dokumentacija predaju se osobno u pisarnici Sisačko-moslavačke županije ili se šalju poštom u zatvorenoj omotnici. Natječaj je otvoren do kraja mjeseca veljače. Više o natječaju potražite na web stranicama Sisačko-moslavačke županije.

Više na linku