You are currently viewing Halloween Warm up: Rosemary’s Baby/FIUME live

Halloween Warm up: Rosemary’s Baby/FIUME live

Gradska galerija Striegl vas poziva na program koji će vas zagrijati za Noć vještica. PETAK U 18:00 – 23:45
Provedite petak uz projekciju filmskog horor klasika redatelja Romana Polanskog ”Rosemary’s baby” (Rosemaryna beba) u jedinstvenoj atmosferi galerijskog prostora. Projekcija filma se realizira u suradnji Hrvatskim filmskim savezom.
Nakon projekcije filma slijedi live nastup FIUME.
Sirovi zvuk mašina koje proizvode ritmične repetitivne zvukove za postizanje efekta rituala, uz slojeve sintetičkih zvukova i procesiranih vokala. Dosadašnja tri nosača zvuka su izašli za dvije nizozemske i jednu etiketu iz New Yorka. Izvođač prepričava doživljena ili prepričana događanja i iskustva iz unutrašnjosti Zapadne Afrike i pitoresknih obala Haitija, prepleteno neizostavnim ljubavnim temama.
FIUME, poznat i kao LCN, je član zagrebačkog bRave kolektiva, rezident DJ Ljubljanskog klupskog programa Elektroliza, uz prijašnju rezidenciju Queer Festivala u Zagrebu. Osim DJ i nastupa uživo širom Europe, te i u Brazilu i Japanu, FIUME od 2000. godine su/organizira nekoliko klupskih programa u Sisku i Zagrebu, te je bio aktivan član u formiranju i provedbi programa sisačkog Kluba mladih SKWHAT. Uz Sisak ga veže i kolaboracija sa Zarkoffom u projektu Florence Foster Fan Club.
FIUME je urednik glazbene emisije Disco Panonia za nizozemski Internet radio Intergalactic FM već desetak godina.
Ulaz je besplatan i slobodan.
Vidimo se..buuuuu!