You are currently viewing 22.Dani glazbe Miroslava Miletića

22.Dani glazbe Miroslava Miletića

Svake godine u listopadu Sisak ima dobru glazbenu priču koja se širi Hrvatskom, a poneka vijest odlazi i dalje u svijet. Ovogodišnji 22. Dani glazbe Miroslava Miletića započinju u petak, 21.10.2022. godine i to koncertom Hrvatskog komornog orkestra pod ravnanjem Valentina Egela. Koncert je na programu u 19 sati u Domu INA Rafinerije Sisak. Podium Brass Kvintet nastupit će u srijedu, 26.10.2022. godine u 19 sati u Domu INA Rafinerije Sisak, a ovogodišnji Miletićevi dani završit će koncertom ChiaroScuro u izvedbi Margarete Klobučar; sopran, Tihane Herceg Ivšić; mezzosopran i Srđana Bulata; gitara, u petak, 4.11.2022. godine u 19 sati u Domu INA Rafinerije Sisak.
Besplatne ulaznice možete preuzeti na blagajni Kazališta 21 radnim danom od 14 do 20 sati a na dane koncerata na blagajni u Dom INA rafinerije od 18 do 19 sati.
Dani glazbe Miroslava Miletića održavaju se u organizaciji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH i Grada Siska. U pomoć Glazbene Škole “Fran Lhotka” i INA Rafinerije.