You are currently viewing Vožnja brodom Juran i Sofija u subotu i nedjelju

Vožnja brodom Juran i Sofija u subotu i nedjelju

Zaplovite. Osjetite. Doživite.
Priroda je uvijek odličan odabir, a izlet brodom jednostavno je melem za dušu.
Ova atraktivna vožnja, idealan je način da se oni koji posjete naš grad upoznaju s višestoljetnom tradicijom riječnog brodarstva Siska i s nekima od najvažnijih veduta grada. Lijepa je to prilika i za romantičan ili uzbudljiv obiteljski izlet našim sugrađanima koji mogu svoj grad doživjeti očima izletnika.
Cijena kružne plovidbe je 30,00 kuna po osobi za odrasle, djeca od 7-12 godina plaćaju 15,00 kuna, dok je za mlađe od sedam godina plovidba besplatna.
Polazak je s pristana ispod Granika (parna dizalica, jedan od simbola grada), a plovidba, s pristajanjem kod utvrde Stari grad, traje oko 2 sata.

Više informacija o vožnji brodom i prodaji karata:
email: tzgsiska@tzgsiska.tcloud.hr

tel: +385 91 7889 557

Plovidbeni red u subotu 18.6.2022.
11:00 sati – Mali kaptol – ušće – Stari grad -Mali kaptol
Plovidbeni red u nedjelju 19.6.2022.
11:00 sati – Mali kaptol – ušće – Stari grad -Mali kaptol

Iznajmite brod Juran i Sofija samo za sebe

Brod Juran i Sofija moguće je unajmiti i za posebne privatne plovidbe i za organizirane grupe. Termini za takve plovidbe moguće su izvan redovitog plovnog reda vikendom ili bilo kojim radnim danom. Svi poduzetnici, udruge i institucije u ovoj ponudi imaju odličan i atraktivan dio programa kada trebaju ugostiti svoje partnere ili organizirati team-building događaj.

Pošaljite upit za najam broda Juran i Sofija s posadom na info@src-ugostiteljstvo.hr

Zaplovite uz naše riječne mornare, te tijekom panoramske vožnje brodom Juran i Sofija doživite povijesnu jezgru Siska te prirodu koja ga okružuje. Brod Juran i Sofija proizvod je sisačkog brodogradilišta i kao prva novogradnja nakon Domovinskog rata porinut je 2003. godine. Brod je dvotrupac odličnih maritimnih sposobnosti, visoke stabilnosti, vrlo plitkog gaza, duljine 16 i širine 6 metara, a na svom, zaštitnom tendom natkrivenom, palubnom prostoru može primiti 70 putnika izletnika. Prostor omogućava provođenje raznih edukativnih, promotivnih i zabavnih sadržaja (škole u prirodi, tematske radionice, izleti, proslave) tijekom plovidbe, a brod je opremljen propisanom sigurnosnom opremom.