You are currently viewing ODGODA KONCERTA Mozesa Rosenberga

ODGODA KONCERTA Mozesa Rosenberga

DAMIR KUKURUZOVIĆ DJANGO GROUP & MOZES ROSENBERG
Damir Kukuruzović već cijeli niz godina nastupa s najvećim imenima gipsy jazza u svijetu, kao što su Paulus Schäfer, Gismo Graf, Stochelo Rosenberg, Wawau Adler, Yorgui Loffer, Ludovic Beier i mnogi drugi koje je doveo i u Hrvatsku.
Na tome nije stao, već naprotiv, nastavlja i dalje. Koračajući prema naprijed u glazbi, Kukuruzović u travnju dovodi najmlađeg gitarističkog genija iz dinastije Rosenberg, Mozesa. Ovaj virtuoz je već kao šestogodišnjak pokazivao znakove glazbene genijalnosti, a danas slovi za jednog od najznačajnijih akustičnih gitarista svijeta, nevjerojatne tehnike i osebujnog stila.
Zajedno s Damirom Kukurzovićem i Django Groupom će u petak, 3. travnja 2020., nastupiti u Siscia jazz clubu. Karata je ostalo tek još nekoliko stoga požurite rezervirati svoje mjesto na koncertu.
Kukuruzovića pak očekuje još jedan svjetski virtuoz u ovoj godini. Naime, nekoliko će koncerata u srpnju održati i s Paulusom Schäferom koji će, uz Gismo Grafa i Sinana Alimanovića, gostovati na najnovijem Kukuruzovićevom albumu čiji izlazak očekujemo koncem godine. Ovim koncertima kao i ljetnim programom jazz festivala Sisak je ucrtao na glazbenu kartu svijeta.