You are currently viewing Sisački sajam cvijeća 2024.

Sisački sajam cvijeća 2024.

Ovogodišnji Sisački sajam cvijeća će, povodom 90. rođendana Starog mosta, imati taj simbol grada za inspiraciju pa ovogodišnja tema sajma cvijeća nosi naziv ”Sve je na svijetu most”.

Sisački sajam cvijeća održava se od 20. do 26. svibnja u Šetalištu Vladimira Nazora, a donosi nam bogati program za djecu, mlade te naše starije i iskusnije sugrađane.

Tradicionalno Sajam cvijeća privlači brojne goste u Sisak, a ove godine na cvjetnome druženju ponovno će nam se pridružiti ekipa vrtlara iz prijateljskog grada Heidenheima.

Program će započeti u ponedjeljak, 20. svibnja u 11 sati radionicom filcanja meduza Rute wool & design s Cresa u kojoj će sudjelovati učenici Osnovne škole Braća Bobetko. Na sajmu će svakodnevno biti Urbani šumari sa 20-metarskim dječjim zip-lineom koji će sigurno oduševiti sisačke mališane. Među raznolikim i zanimljivim programom naći će se brojne kreativne i poučne radionice, program Glazbene škole Frana Lhotke Sisak, koncert Gradskog tamburaškog orkestra FA I.G. Kovačić, Scifidelity orchestra i Mladen Kosovec s grupom Kazetofon, kino projekcija filma ”Tko pjeva zlo ne misli” i ”Čudnovate zgode šegrta Hlapića” te mnoštvo drugih zabavnih aktivnosti.