You are currently viewing Sajam udruga i ustanova

Sajam udruga i ustanova

 

📢 Agencija lokalne demokracije Sisak i Zajednica sportskih udruga grada Siska, u suradnji s Gradom Siskom, Turističkom zajednicom grada Siska i Domom kulture Kristalna kocka vedrine, sa zadovoljstvom pozivaju sve građane na 𝟏𝟖. 𝐒𝐚𝐣𝐚𝐦 𝐮𝐝𝐫𝐮𝐠𝐚 𝐢 𝐮𝐬𝐭𝐚𝐧𝐨𝐯𝐚! 🌟
🗓️ 𝐃𝐚𝐭𝐮𝐦: 25. svibnja 2024.
📍 𝐌𝐣𝐞𝐬𝐭𝐨: Šetalište Vladimira Nazora, Sisak
🕙 𝐕𝐫𝐢𝐣𝐞𝐦𝐞: Početak u 10:00 sati, trajanje do najmanje 13:00 sati
Ovogodišnji slogan Sajma je “Ž𝐢𝐯𝐢 𝐣𝐞𝐝𝐧𝐚𝐤𝐨𝐬𝐭, 𝐬𝐥𝐚𝐯𝐢 𝐫𝐚𝐳𝐧𝐨𝐥𝐢𝐤𝐨𝐬𝐭!”, što je u skladu s temom kampanje 𝐇𝐫𝐯𝐚𝐭𝐬𝐤𝐚 𝐯𝐨𝐥𝐨𝐧𝐭𝐢𝐫𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟒, unutar koje se tradicionalno Sajam i održava – volontiranje za vrijednosti, a s kojom se želi podići svijest javnosti o važnosti volontiranja i osobnog angažmana građana za doprinos vrijednostima Europske unije.
🎉 Š𝐭𝐨 𝐯𝐚𝐬 𝐨č𝐞𝐤𝐮𝐣𝐞?
✅ 𝐏𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐮𝐝𝐫𝐮𝐠𝐚 𝐢 𝐮𝐬𝐭𝐚𝐧𝐨𝐯𝐚: Upoznajte rad udruga i ustanova koje uključuju volontere te sportske i tehničke udruge s područja Siska i okolice.
✅ 𝐌𝐨𝐭𝐢𝐯𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐳𝐚 𝐮𝐤𝐥𝐣𝐮č𝐢𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞: Saznajte kako se možete uključiti u brojne aktivnosti koje ove organizacije nude.
✅ 𝐃𝐣𝐞č𝐣𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚 “𝐋𝐣𝐞𝐩𝐨𝐭𝐚 𝐧𝐚š𝐞 𝐫𝐚𝐳𝐥𝐢č𝐢𝐭𝐨𝐬𝐭𝐢”: U izvedbi Medley teatra.
✅ 𝐊𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐧𝐨-𝐠𝐚𝐬𝐭𝐫𝐨𝐧𝐨𝐦𝐬𝐤𝐢 𝐝𝐨ž𝐢𝐯𝐥𝐣𝐚𝐣: Podjela obroka hrane kuhane po receptima iz migrantskih država.
Dođite, upoznajte se s radom lokalnih udruga, uključite se u aktivnosti, uživajte u dječjoj predstavi i okusima svijeta! 🌍🎭🍲
Vidimo se na Sajmu! ✨
__________________
Sajam se održava u sklopu projekata:
Volonterska mreža i Volonterski centar Sisak koje provodi Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s Gradom Siskom, Općinom Majur, Općinom Lekenik, OŠ „Budaševo-Topolovac-Gušće“ Sisak, Gimnazijom Sisak i Hrvatskim Zavodom za socijalni rad, Područni ured Sisak, a koje sufinancira Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Sisak,
Živi jednakost, slavi raznolikost! kojeg provodi Agencija lokalne demokracije Sisak u partnerstvu s udrugom CROSOL – Platforma za međunarodnu građansku solidarnost Hrvatske, a koji je financiran kroz Program Impact4Values u okviru Programa Unije „Građani, jednakost, prava i vrijednosti“ Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA), CNVOS, Zaklade Slagalica i Zaklade Solidarna.
Sadržaj ovog teksta u isključivoj je odgovornosti Agencije lokalne demokracije Sisak i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grada Siska.
Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.