You are currently viewing Promocija romana Denisa Vidovića ”Normalni ljudi”

Promocija romana Denisa Vidovića ”Normalni ljudi”

U petak, 6. ožujka, s početkom u 18 sati, u Odjelu za odrasle sisačke narodne knjižnice i čitaonice bit će održana promocija romana mladoga sisačkog autora Denisa Vidovića “Normalni ljudi”.
Nakon njegove premijerne knjige aforizama Podilaženje lijenosti, objavljene potkraj 2018. godine, ovo mu je druga autorska knjiga i prvi roman. Obje su knjige objavljene u nakladi Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture.
Knjigu će uz autora predstaviti urednik Siniša Matasović i književnica Slavica Sarkotić, recenzentica romana.

O autoru:

Denis Vidović hrvatski je pisac i humorist. Rođen je 21. studenoga 1988. godine u Sisku. Sa sedamnaest godina počinje pisati haiku poeziju. Piše i priče, pjesme, aforizme te izrađuje plakate kojima komentira svoju svakodnevicu. Priča Probava počinje narudžbom objavljena je na internetskome portalu Lola. Aforizme je objavljivao u časopisu Riječi Matice hrvatske Sisak, na internetskome portalu Pokazivač, u časopisu Književne vertikale koji objavljuje Društvo književnika Beograda, u zborniku Aforizmi i aforističari 17 i zborniku Dok vlakovi prolaze. Trinaest je poglavlja ovoga romana objavljeno u časopisu Književna revija Matice hrvatske Osijek.
Denis Vidović piše i putopise koje objavljuje na PS-portalu i Zg-Kultu. Istaknuti je član Sisačke udruge za promicanje alternativne i urbane kulture i redoviti sudionik njihove poetske tribine „Zalogaj poezije“ kojoj je, uostalom, nadjenuo i ime.