You are currently viewing Predstava ˝Staklena menažerija˝

Predstava ˝Staklena menažerija˝

Festival regionalnih kazališta Prolog nastavljamo gostovanjem Gradskog kazališta Joza Ivakić iz Vinkovaca s hvaljenom predstavom ˝Staklena menažerija˝.

8.11.2019.

20,00 / Kazalište 21 / Staklena menažerija, GK Joza Ivakić, Vinkovci

Staklena menažerija prvi je veliki kazališni uspjeh danas dramskog klasika 20. stoljeća, Tennessee Williamsa. Praizvedba ove drame, na Broadwayu 1944., otkrila ga je kao značajno ime, a vinkovačko uprizorenje naišlo je na podjednaku pohvalu i kritike i publike. Glavni likovi drame su obitelj Wingfield, samohrana majka Amanda koja ne poštuje želje svoje djece i ne živi svoj život već svijet doživljava iskljuživo kroz živote vlastite djece. Za Laure Wingfield u ovoj predstavi, glumica Mateja Marušić je na Festivalu glmca osvojila Nagradu Nada Subotić za najbolje umjetničko ostvarenje mlade glumice do 28 godina.

Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 30 kn, a za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice se mogu kupiti online na www.ulaznice.hr  te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati i vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa.

Vidimo se na Prologu!