You are currently viewing Poštanski ured Djeda Božićnjaka u Dječjem odjelu sisačke knjižnice

Poštanski ured Djeda Božićnjaka u Dječjem odjelu sisačke knjižnice

Dragi Siščani, obavještavamo vas da je i ove godine sisačka knjižnica, na radost velikih i malih, otvorila poštanski ured Djeda Božićnjaka.
Svake godine Djed Božićnjak dobiva na milijune popisa blagdanskih želja dobre djece iz cijeloga svijeta, no u posljednje vrijeme malo pravih pisama dolazi na njegovu adresu. Pozivamo vas da se uključite u našu akciju, napišete pismo i obradujete Djedicu.
Zanima li vas kako je živjeti na Sjevernom polu, što Djedica radi tijekom godine, kako se priprema za Božić, kako provodi blagdane, što voli, a što ne, što ga raduje, a što ljuti…? Pošaljite pismo Djedu Božićnjaku i pitajte ga sve što vas zanima! Podijelite s Djedicom neki lijepi trenutak koji ste doživjeli ove godine sa svojim prijateljima ili obitelji – jer dječja je radost Djedu Božićnjaku najljepši dar!
Svoja pisma možete predati u Poštanski ured Djeda Božićnjaka do 20. prosinca, a odgovore na pisma preuzeti od 20. do 24. prosinca 2021. na adresi Ante Starčevića 20. ✉️📬
Dok njegovi patuljci vrijedno izrađuju igračke za svu dobru djecu, Djedica će pročitati i odgovoriti na sva vaša pisma! 🧸🎁