You are currently viewing Počinje “Božić u srcu grada” i dovodi dječji program s predstavom „Mjesto za dvoje“

Počinje “Božić u srcu grada” i dovodi dječji program s predstavom „Mjesto za dvoje“

U sklopu manifestacije Božić u gradu 2020. u subotu, 28.11.2020. u Kazalištu 21 započinje dječji program s predstavom „Mjesto za dvoje“ s početkom u 17 sati. Lutkarska predstava o kućici po imenu Ruža nastala je u koprodukciji Gradskog kazališta Požega i Akademije za umjetnost i kulturu iz Osijeka. U predstavi glume: Zdenka Šustić, Katarina Šestić, Josipa Oršolić i Antonia Mrkonjić.

„U predstavi pratimo jednu kućicu po imenu Ruža i koja se nalazi u nepodobnom okruženju zločestih susjeda. Nakon što joj se rugaju kako izgleda, Ruža se odlučuje krenuti na put i napustiti svoje mjesto stanovanja. Za njom kreće njezin prvi susjed Milivoj. U avanturi istraživanja svijeta Ruža susreće jednog psića koji joj pomaže. Uz njih pratimo i ljubavne jade jednog Galeba. Nesretno je zaljubljen upravo u Koku koja se nalazi na vrhu jedne kućice. I time su svi povezani i prolaze kroz avanture.“

Ulaz na predstavu je besplatan a svoje besplatne ulaznice možete preuzeti ranije na blagajni Doma kulture KKV Sisak radnim danom od 15 do 20 sati, a na dan predstave sat vremena prije u Kazalištu 21.