You are currently viewing Park prirode Lonjsko polje – prvi park prirode koji je uveo plaćanje kriptovalutama

Park prirode Lonjsko polje – prvi park prirode koji je uveo plaćanje kriptovalutama

U Parku prirode Lonjsko polje osim hrvatske kune kao sredstvo plaćanja od sada možete koristiti bitcoin i druge kriptovalute.

Kupnja ulaznica za vožnju čamcima na solarni pogon po rijeci Strug poznatoj kao „Slavonska Amazona“,obilazak „Posavskog safarija“ – tradicijskom pašarenja, obilazak ornitološkog rezervata Krapje đol te promatrajte polja s novih promatračnice „Ptica kosac“, „Bijela roda“ ili „Vrška“ kao i svih uslugai suvenira mogu se platiti kriptovalutama putem Eletrocoin PayCeka.

„Drago nam je da smo prvi park prirode koji je uveo ovu uslugu. Zasigurno time potičemo i ulagače u kriptovalute na promišljanje o važnosti zaštićenog područja, njegove održivosti ali i uživanje u prirodnim ljepotama“ istaknula je ravnateljica Javne ustanove „Park prirode Lonjsko polje“Marija Kušmiš.

Park prirode Lonjsko polje treći je po veličini zaštićeni park u Hrvatskoj. Različitim ulaganjima u proširenje ponude, usluga i infrastrukturu privlači brojne posjetitelje. Već su ove godine imali novost za mališane uvodeći u svoju ponudu edukativnu AR igru – igru proširene stvarnosti zahvaljujući kojoj djeca i mladiupoznaju autohtone životinjske vrste Parka prirode Lonjsko polje.Osim korištenja inovativnih multimedijalnih sadržaja, vrlo atraktivne su vožnje na e-biciklima i čamcima na solarni pogon. Ovakvim novitetima, korištenjem zelenog i digitalnog osim što se na zanimljiv način uči o prirodnim bogatstvima, doprinosi se zaštiti okoliša i poticanju drugih na isto, a uvođenjem kriptovalute zasigurno omogućuju pristup novoj strukturi posjetitelja.

Iz Electrocoin d.o.o. ističu kako je interes poslovnih subjekata za uvođenjem plaćanja njihovih proizvoda i usluga kriptovalutama u stalnom porastu te kako iznimno veseli činjenica da taj trend nije isključivo vezan za tvrtke iz segmenta tehnologija i financija. Odličan primjer za to je i izvrsna suradnja s Parkom prirode Lonjsko polje koji je prepoznao potencijal implementacije PayCek sustava naplate kriptovalutama u svoje poslovanje i time pokazao ne samo da ide u korak s tehnološkim trendovima budućnosti već da je i prepoznata potreba nove generacije potrošača. Park prirode Lonjsko polje prvi je park u Hrvatskoj, ali i šire, koji već danas svojim posjetiteljima omogućava da posjet Parku i konzumiranje ostalih sadržaja iz ponude mogu platiti kriptovalutama što nas u Electrocoin d.o.o. čini iznimno ponosnima.