You are currently viewing Otvoren je Hotel Dvorac Jurjevec

Otvoren je Hotel Dvorac Jurjevec

Nedaleko od grada Siska otvoren je Hotel Dvorac Jurjevec. Smješten je u ruralnom ambijentu slikovitog Turopolja, udaljen tek 20-ak km od Siska u smjeru Velike Gorice. Hotel je izoliran od gradske vreve i pruža savršenu priliku za kvalitetno odsjedanje u blizini hrvatske prijestolnice ili poslovne sastanke u miru i zelenilu predivne prirode.
Hotel je kategoriziran za 4*, te je pravo mjesto za luksuzan odmor, ali i poslovna događanja. Hotel Dvorac Jurjevec objekt je vrlo visoko postavljenih standarda, kako u ponudi smještaja, tako i u gastro ponudi, bazirano na autohtonim lokalnim namirnicama implementiranim u jela moderne kuhinje.
Na raspolaganju su Vam 24 profinjeno dizajnirane sobe u baroknom stilu, sa svim suvremenim dodatcima potrebnim za opušten i komforan odmor. Maksimalni kapacitet popunjenosti je 48 osoba, omogućen je pristup hotelu osobama s inavliditetom, kao i lift. Unutar hotela nalazi se mini wellness zona, sa bazenom, jacuzzijem i finskom saunom. Posebno se ističe veliki perivoj „Vrt ruža“, unutar kojeg se nalaze i dvije tradicionalne turopoljske kuće.
Hotel Dvorac Jurjevec
Jurjevac 41 / Brežane Lekeničke
44272 Lekenik, CROATIA
Tel.: + 385 (044) 573-015
E-mail: info@hoteldvoracjurjevec.eu