You are currently viewing Odličan završetak sezone za karatiste Kondure!

Odličan završetak sezone za karatiste Kondure!

Dana 14.12.2019. godine, karatisti “Kondure” nastupili su na turniru “5.Međunarodni Shito Ryu kup Varaždin“ u Varaždinu, na kojem je nastupilo ukupno 326 natjecatelja iz 29 klubova i 5 država.

za klub su nastupili Klara Balog, Dora Kerkez, Lea i Leon Pavković, Petra Šoštarić, Bruno Paša, Franko Vujanić Balog i Martina Vrbanac. Karatisti su i ovaj put zaista ostvarili odlične rezultate te su tako osvojili ukupno 16 medalja, od kojih su 2 zlatne, 5 srebrnih i 9 brončanih. Lea Pavković je u kategoriji kate mlađe učenice osvojila brončanu medalju, kao i u starijoj godišnjoj kategoriji kate učenice. Franko Vujanić Balog je u kategoriji kate cicibani osvojio srebrnu medalju, dok je u kategoriji kate cicbani open osvojio zlatnu medalju, a u starijoj godišnjoj kategoriji kate mlađi učenici osvojio je srebrnu medalju. Dora Kerkez je u kategoriji kate mlađe kadetkinje osvojila brončanu medalju. Klara Balog je u kategoriji kate mlađe kadetkinje „open“ osvojila srebrnu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji kadetkinje open osvojila brončanu medalju. Leon Pavković u kategoriji kata juniori open osvojio brončanu medalju. Bruno Paša je u kategoriji mlađi kadeti open osvojio brončanu medalju. Kata tim učenice u sastavu Dora, Petra i Lea osvojile su brončanu medalju. A kata tim mlađe kadetkinje u sastavu Dora, Petra i Klara osvojile su srebrnu medalju. Martina Vrbanac je u kategoriji borbe kadetkinje -54 osvojila brončanu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriji juniorke -53 osvojila zlatnu medalju. Bruno Paša je i ovaj put nastupio i u borbama te je u kategoriji mlađi kadeti -48 osvojio brončanu medalju, dok je u starijoj godišnjoj kategoriju kadeti – 57, osvojio srebrnu medalju. Svakako je za napomenuti da je i ovaj put Kondura osvojio u ukupnom poretku odlično šesto mjesto, a u katama peto mjesto.

Karatisti Kondure su tijekom 2019. godine osvojili ukupno 147 medalja, od kojih su 24 zlatne, 49 srebrnih i 74 brončane. Uspjeh karatista Kondure je time veći kada se uzme u obzir da je to njihova tek treće sezona natjecanja i da je klub baziran na mjesto-selo Budaševo.