You are currently viewing “Mala Moskva” na 12. Prologu
Split,29102918-Drama Male Moskva na Sceni 55 HNK Split. Reziju potpisujei Ana Lozica, ansambl cine Petra Kovacic Pavlina, Monika Vuco Carev, Djana Kuzmanic i Niksa Arcanin. Snimio:Matko Biljak

“Mala Moskva” na 12. Prologu

“Mala Moskva”, drama Tomislava Zajeca u režiji Olje Lozice, ujedno i zajednički proizvod HNK-a Split i PlayDrame dolazi na 12. Prolog i to u četvrtak, 17.10.2019. godine u 20 sati u Kazalištu 21. Predstava svoje ishodište pronalazi u četirima zanimljivim Čehovljevim likovima koji su na hrvatskim kazališnim daskama stalni gosti. Sestre Olga, Maša i Irina te njihov brat Andrej u Zajecovoj su verziji samo instrumenti da se prikaže jedna sasvim nova, a toliko moguća obiteljska i društvena tragedija. Drama je to o izgubljenoj generaciji, poslovima iz snova koji im izmiči iz ruku, vezama koje su posljedica samoće, a ne ljubavi, ali prije svega o neprekinutoj obiteljskoj sponi koja je, čak i u svojoj disfunkcionalnosti, jedino utočište za izgubljene duše koje od svijeta ne žele pobjeći u svijet, nego se vraćaju na svoje mitsko, neobično nazvano mjesto – u svoju kuću, Malu Moskvu.
U prodaji su pretplatničke iskaznice po cijeni od 200 kuna, pojedinačne ulaznice 30 kn; za studente, umirovljenike i učenike 20 kn. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 20 sati te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa.
Čekamo vas!