You are currently viewing Kudikamo? na Noćnom marketu 27. 8., u 20:00 sati

Kudikamo? na Noćnom marketu 27. 8., u 20:00 sati

Posebni glazbeni ambijent i atmosferu u pješačkoj zoni, u sklopu našeg noćnog marketa, osigurat će Kudikamo? koji će nastupiti u nedjelju, 27. 8., u 20:00.
KUDIKAMO? je improvizacijski electro oriental dub beats duo iz Zagreba (HR) iza kojeg stoje Roko Margeta i Đuro Dobranić.
Njih dvoje plutaju kroz heavy bass, spacy, dubby, hoppy, balkan groove improvizacije, a svoju izvedbu najčešće baziraju na onome što ih je taj dan okrznulo, nijansi koja im je upala u oko, zvuku koji su primijetili…
Izmjenjuju tako ekstravagantne, plesne bravure na synthu, melodici, looperima, bubnjevima, igračkama i mnogim drugim instrumentima koji to zapravo i nisu.
Svaki njihov nastup je jedinstven – kako zbog njih tako i zbog ljudi koji dođu, plešu i sudjeluju u cijelom istraživačkom procesu te na taj način i sami pridonose ambijentu i glazbenoj kreaciji u režiji dua KUDIKAMO?
Nastup i izvedba benda KUDIKAMO? sastavni je dio programa Kulturnog uličnog festivala na Kupskim noćima. Realizaciju ovogodišnjeg KUF-a omogućili su Gradska Tržnica SISAK, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Zaklada Kultura nova.
Plešemo ljeto i u centru!