You are currently viewing J.R. August prvi put u Sisku

J.R. August prvi put u Sisku

J.R. AUGUST PRVI PUT U SISKU!

Svježe ovjenčan još jednim Porinom, onim u kategoriji za Najbolji album alternativne glazbe, jedan od najboljih kantautora mlađe generacije po prvi put stiže u Sisak!

J.R. August, pravog imena Nikola Vranić, vodeći je glazbeni talent u regiji. Njegov debitantski album, “Dangerous Waters”, naišao na nepodijeljeno oduševljenje kritike i publike, a potvrda je stigla na dodjeli glazbene nagrade Porin 2020. godine, kad J.R. August dobiva Porina za najbolji album alternativne glazbe, za najboljeg novog izvođača i za ALBUM GODINE, što je prvi put u povijesti da je album na engleskom jeziku osvojio tu nagradu.

U narednoj 2021. godini, Porinom za najbolji live album nagrađen je njegov “Live at Hrvatski glazbeni zavod”, kao i videospot za pjesmu “Dangerous Waters”.

U travnju 2022. godine, J.R. August je objavio svoj drugi studijski album, “Still Waters”, koji je, kao i njegov prethodnik, naišao na oduševljenje kritike i publike te je osvojio nagradu Porin u kategoriji Najbolji album alternativne glazbe.

J.R. trenutno koncertira sa svojim deveteročlanim bendom, a za jesen 2023. godine najavio je novi studijski album “Deep Waters”, s kojeg će neke pjesme premijerno odsvirati i 28. svibnja u Sisku.

J.R. August će sa svojim bendom nastupiti u Domu INA Rafinerije u nedjelju, 28. svibnja u 19 sati. Ulaznice u pretprodaji potražite u Voodoo Baru u Sisku po cijeni od 15 € ili na ulazu u Dom Ina Rafinerije na dan koncerta po cijeni od 20 €.