You are currently viewing Festival ‘Pulse x Kupske’ u petak 25.8.2023.

Festival ‘Pulse x Kupske’ u petak 25.8.2023.

Petak, 25. 8., donosi još jedno ‘Pulse x Kupske’ izdanje i fini plesnjak s kojim ćemo dočekati izlazak sunca na obali rijeke Kupe.
Ovogodišnji Pulse, kao sisački projekt eksperimentalne elektroničke glazbe, predstavlja tri izuzetna glazbenika:
ILIJA RUDMAN / Dead Horse Gang / Y.M.D.F. / Meteor One / EESKRA
Ilija Rudman je posljednjih 20 godina vodeća sila na underground disco i house sceni, i kao producent i kao vješt i eklektičan DJ. Ilijina diskografija sastoji se od više od 100 EP izdanja na vinilu i 6 studijskih albuma na različitim svjetskim etiketama kao što su: Rong Music, Bear Funk, 2020 Vision, Electric Minds, Jisco Music / UTS, Instruments Of Rapture, Is It Balearic, Red Music Records, Compost Records, Wolf Music, Imogen Recordings, Tirk, Love Is War Music, ISM, IRMA.
PYTZEK
Mario Kolonic Pytzek DJ-ingom se profesionalno bavi cijeli život i u
svojim kasnim tridesetima ima skoro 20 godina karijere iza sebe.
Prošao je sve segmente clubbinga – od vođenja kluba, organiziranja
evenata i festivala, DJ-anja po inozemstvu, festivalskih
gostovanja… Uz Dj-anje, danas je i suvlasnik tri etikete elektroničke
plesne glazbe sa zanimljivim lokalno inspiriranim nazivima: Burek,
Barba i Pomalo!
OMAR
Omar Peco zanat je ispekao kao rezident legendarnog klupskog programa “Stereo Studio” i kao pokretač klupskih večeri “Pulse” koje više od desetljeća organizira u Sisku, trenutno u klubu mladih “Skwhat”. Ovih dana, Omara se može naći doma, u Sisku, gdje se kroz svoj projekt Pulse brine da ta mala plesna zajednica dobije kvalitetne plesnjake. Svoj stil bazira na techno/house izričaju, oslanjajući se na razvijeni senzibilitet prema kvalitetnoj glazbi. Svirkama uvijek nastoji ispričati priču koja se temelji na muzikalnosti i originalnosti. Obožava manje klubove i maratonske setove.