You are currently viewing BIRAMO NAJBOLJU FOTOGRAFIJU SISAČKOG ADVENTA 2023. GODINE

BIRAMO NAJBOLJU FOTOGRAFIJU SISAČKOG ADVENTA 2023. GODINE

Vrijeme je darivanja, a ove godine Grad Sisak u suradnji s Gradskom galerijom Striegl i ŠRC-om Sisak nagradit će za Božić 2023. najmaštovitije građane, posjetitelje Adventa i sve ostale koji se odluče sudjelovati u ovom “izazovu”.
Ukoliko voliš pozirati, fotkati, kreirati kul fotografije, prijavi se na ovaj izbor i možda baš tvoja fotografija bude izabrana za najbolju fotografiju Adventa u Sisku 2023. godine. Naravno, one najbolje očekuju i nagrade iznenađenja, a pravila igre su jednostavna:
1. Zaprati Facebook stranicu Grada Siska.
2. Pridruži se Facebook događaju – “Izbor za najbolju fotografiju Adventa u Sisku 2023. godine”.
3. Fotografiraj sebe, društvo ili možda neki zanimljiv trenutak na divno ukrašenom Adventskom trgu, Korzu ili Šetnici u centru grada.
4. Učitaj fotografiju u raspravu ovog događaja kako bi je mogli vidjeti organizatori, ali i svi oni koji se priključe izazovu.
5. Budi najkreativniji/a.
6. Osvoji super nagrade! 🙂
Izbor za najbolju fotografiju Adventa u Sisku 2023. godine trajat će od 8. prosinca pa sve do Božića, 25. prosinca, nakon čega će se izabrati tri najbolje fotografije za 3., 2. i 1. mjesto. Grad Sisak pobjedničke fotografije objavit će na svojim društvenim mrežama, a pomoć pri odabiru bit će svakako i mišljenje drugih građana, zato pozovi prijatelje da se lajkovima “uključe” u ovaj blagdanski “izazov”.
Nagrade za one najbolje bit će uručene nakon objave pobjednika, a mjesto njihovog preuzimanja doznat ćete nakon proglašenja.
Iznimno se veselimo vašoj kreativnosti!