You are currently viewing 4.Dan karijera u Sisku

4.Dan karijera u Sisku

Sisačka Udruga mladih A3boot i ove godine organizira Dan karijera.
Četvrto izdanje s temom IT poslovanje i gaming industrija u Hrvatskoj, održati će se u Hotelu Panonija, 7. prosinca s početkom u 11 sati. Osim Udruge mladih A3Boot partneri u organizaciji Dana karijera su Grad Sisak, Centar za podršku studentima i razvoj karijera i Fakultet organizacije i informatike.
„Ovim događajem imamo za cilj pokazati potencijal i mogućnosti u domaćem IT/ICT i gaming sektoru kroz niz kratkih predavanja od strane uspješnih domaćih poduzetnika o tome kako su počeli svoje karijerne puteve i kuda su ih oni odveli. Uz predavanja, organizirati ćemo prigodnu panel raspravu te saznati mišljenja mladih i poslodavaca o tome u kojoj je poziciji Sisak za razvoj spomenutih industrija.
Također, cilj „Dana karijera“ je upoznati mlade sa radom u IT tvrtkama, približiti im nove tehnologije, promovirati rad Udruge te promovirati domaće tvrtke iz područja IT/ICT te gaming industrije.“, poručuju organizatori.
Podsjetimo Udruga mladih A3boot osnovana je na inicijativu bivših i sadašnjih sisačkih studenata Fakulteta organizacije i informatike uz potporu Centra za podršku studentima i razvoj karijera s FOI-a. Sisak je naime jedan od centara FOI stručnog studija Primjena informacijske tehnologije u poslovanju.