You are currently viewing 18. rođendan Malog urbanog festivala

18. rođendan Malog urbanog festivala

Došlo je vrijeme da proslavimo 18. rođendan Malog urbanog festivala!
Po dobro poznatoj tradiciji, MUF će se održati zadnji vikend mjeseca rujna! Obzirom da se radi o proslavi punoljetnosti Festivala, vraćamo se u kontekst u kojem je MUF i nastao. Očekuje vas stoga ove godine široka lepeza lokalnih izvođača koje će u subotu predvoditi dobro poznati headliner – ZADRUGA!
Izuzev glazbenih aktivnosti, program ovogodišnjeg MUF-a obuhvatit će i radionicu sadnje bilja u naše novoizgrađene povišene gredice, program Cookanja i harm reduction outreach program Udruge Alternacija te izložbu u okviru programa Artist Nouveau, a osim naših omiljenih slacklinera Udruge SkLine, svoje će vam aktivnosti predstaviti i Volonterski centar Sisak.
Sve informacije o popratnom programu dobit ćete kroz tjedan, a zasad vas ostavljamo s odličnim programom te vas pozivamo da svojim dolaskom podržite mlade lokalne izvođače, ali i one mrvicu starije 🙂
PROGRAM
PETAK (elektronika):
svenmen
Atomic
Who Am I
Substance
Secnd
SUBOTA (live svirke bendova):
Marlin
Pristojni jeleni
Šarena pojava
Bluzy Threesome
ZADRUGA
*Program MUF-a odvijat će se na otvorenom prostoru u neposrednoj blizini Kluba mladih Skwhat.
**Ovim vas putem molimo da, bez obzira na besplatan program kojeg smo za vas pripremili, ubacite koju kunu u kutiju za donacije te na taj način date svoj doprinos razvoju lokalne scene i rad Kluba mladih Skwhat.