You are currently viewing Zbor Bachovine u nedjelju ponovno u Sisku!

Zbor Bachovine u nedjelju ponovno u Sisku!

U nedjelju, 15. prosinca, dječji zbor Bachovine održat će koncert u crkvi sv. Kvirina u Sisku s početkom u 12 sati.

Dječji zbor Bachovine zajedno s Dječjim zborom Chopinine oduševio je sisačku publiku proljetos, a sada će nastup ponoviti u pratnji Ivana Pernickog na klaviru i pod ravnanjem dirigentice Irene Curić.

Oba zbora okupljaju talentirane djevojčice u dobi od 6 do 12 godina i dio su Pjevačkog studija Mozartine iz Zagreba koji ove godine slavi 20 godina postojanja i trenutno broji 11 zborskih sastava s preko 300 članova i članica što ga čini najvećim pjevačkim studijem ovog tipa u Hrvatskoj, ali i šire.

Tijekom ove godine zborovi iz studija održali su već niz koncerata što u Hrvatskoj, što izvan njenih granica, a 15. listopada održali su i veliki obljetnički koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s brojnim poznatim gostima.

U nedjelju, 15. prosinca, u Sisku pripremaju kombinaciju klasičnog repertoara, dječjih pjesama i tradicionalnih Božićnih pjesama koje su svima bliske, te ne sumnjamo kako će svi u publici neizmjerno uživati u ovom glazbenom spektaklu. Ako ste u blizini Siska, nikako ne propustite priliku poslušati ove mlade talentirane pjevačice!