You are currently viewing Zavirite u Hotel Dvorac Jurjevec – bivši dvorac plemićke obitelji Turn Taxis

Zavirite u Hotel Dvorac Jurjevec – bivši dvorac plemićke obitelji Turn Taxis

Hotel Dvorac Jurjevec, bivši dvorac plemićke obitelji Turn Taxis pokraj Lekenika, najluksuzniji je hotel u Sisačko-moslavačkoj županiji i šire.

Raspolaže s dvadeset i četiri otmjene sobe u baroknom stilu koje predstavljaju savršen spoj tradicije s najvišim standardima suvremene udobnosti i ekskluzivnosti gdje se detaljima poklanja posebna pozornost. Dodatan pečat interijeru daje ručno izrađeni stilski namještaj, umjetnine na zidovima i visoki stropovi s izloženim drvenim gredama čime se unosi prirodna tekstura u prostor.

Unutar hotela nalazi se i mini wellness zona, s unutarnjim bazenom, jacuzzijem i finskom saunom, a bajkovitoj atmosferi doprinosi veliki perivoj „Vrt ruža“ unutar kojeg se nalaze i dvije tradicionalne turopoljske kuće, a tu je i bogata gastro ponuda – tradicionalni specijaliteti.

Na obnovi Dvorca Jurjevec radio je tim vrhunskih arhitekata, a cijeli je proces trajao čak 13 godina. Kuriozitet Hotel Dvorca Jurjevec su umjetnička djela talentiranih domaćih i svjetskih umjetnika i slikara koja krase njegove hodnike, tako da dvorac pruža i pravi užitak za ljubitelje umjetnosti. Također, Hotel Dvorac Jurjevec zapošljava pet osoba s invaliditetom.

Hotel Dvorac Jurjevec raspolaže s 24 otmjene sobe u baroknom stilu koje su savršen spoj tradicije s najvišim standardima suvremene udobnosti i ekskluzivnosti, pri čemu se posebna pozornost posvećivala detaljima. Gostima su na raspolaganju luksuzno uređene sobe i apartmani opremljeni najmodernijim sadržajima, što je savršen spoj prošlosti i suvremenosti. Svaka je soba osmišljena s pažnjom prema detaljima, a namještaj odražava eleganciju i udobnost. Vrtovi oko dvorca predstavljaju oazu mira i ljepote koja gostima pruža mogućnost opuštanja i uživanja u prekrasnom okolišu.