You are currently viewing Zabavno kulinarska radionica za djecu i roditelje

Zabavno kulinarska radionica za djecu i roditelje

Udruga Dobre priče nastavlja s projektom prevencije digitalne ovisnosti započetim prošle godine tako što će organizirati zabavno kulinarsku radionicu za djecu i roditelje – Ribaonicu.
„Mi smo odlučili pokazati da je i prevencija dobar način borbe protiv digitalne ovisnosti, odnosno zabava. I to zabava roditelja i djece zajedno. Zato smo organizirali ovu zabavno-kulinarsku radionicu, nazvanu Ribaonica, koja će se održati ove subote od 10 do 12 sati u kulinarskom praktikumu Srednje škole Viktorovac. Cilj ove radionice je kvalitetno provođenje vremena roditelja i djece. U ta dva sata zajedno ćemo mijesiti, rezuckati, kuhati, peći i na kraju sve to konzumirati. S djecom i roditeljima kuhati će i dvoje food blogera, Kasandra Draganić i Domagoj Jakopović Ribafish koji je poznat kao voditelj projekta Udruge RokOtok, koja je ujedno sa Srednjom školom Viktorovac suorganizator ovog našeg događanja.“, rekla nam je Jamina Jovev iz Udruge.
S obzirom da je broj mjesta za Ribaonicu, koja će se održati u kulinarskom praktikumu Srednje škole Viktorovac, ograničen, brzo je i popunjen. No zbog velikog interesa Jovev napominje kako će takvih i sličnih radionica biti još.
Podsjetimo, zabavno kulinarska radionica za djecu i roditelje održat će se u subotu, 25. siječnja, od 10 do 12 sati u kulinarskom praktikumu Srednje škole Viktorovac.