You are currently viewing Veliko priznanje: Suncokret ruralnog turizma za Međunarodni Blues Kamp

Veliko priznanje: Suncokret ruralnog turizma za Međunarodni Blues Kamp

Čestitka za 15 godina Poprock škole Sisak
Veliko priznanje: Suncokret ruralnog turizma za Međunarodni Blues Kamp
 
Turizam u ruralnom prostoru ima sve važniju razvojnu ulogu, sve je i više različitih kvalitetnih turističkih proizvoda. To potvrđuje i ovogodišnjih više od 150 nominiranih turističkih djelatnika i organizacija iz raznih segmenata za nagradu Suncokret ruralnog turizma.
. Ovogodišnji laureati prije svega su vrhunski domaćini, zaljubljenici u svoj kraj, vizionari i što je najvažnije, iznimno hrabri i spremni na sve izazove. Naći se samo među nominiranima, „čarobnjacima“ ruralne turističke ponude, veliki je uspijeh, a dodjela nagrade „Brončani suncokret“ za Međunarodni blues kamp Poprock škole zvuči kao naučna fantastika. Ali, to je dokaz da ipak postoji nada i za nas glazbene zaljubljenike i entuzijaste koji se trudimo dati nešto novo i originalno, i zašto ne reći urbano u turističkoj ponudi naših krajeva..
Poprock škola i Međunarodni blues kamp definitivno se nametnula kao kulturni brend Gradova i Općina u kojima radimo. ( Sisak, Kutina, Popovača, Čazma, Petrinja, Ivanić Grad na koncu naš rad prepoznat je na prostoru cijele Republike Hrvatske, Europe i Amerike. Proglašeni smo najboljim i jedinstvenim Blues kampom u Europi. Svakako da ovakvim pristupom stvaramo dodanu vrijednost, stvorili smo novu turističku ponudu. Spojili smo ekološki, seoski i gospodarstveni turizam sa bluesom.
Jedan od glavnih ciljeva našeg projekta je animacija, druženje i usavršavanje mladih glazbenika. Odnosno da se blues kamp Lonjsko polje u budućnosti profilira kao centar za glazbenu edukaciju i druženje mladih iz cijele Europe i Svijeta.
Za naš rad osim velikog broja priznanja i pohvala u sredinama u kojima radimo ovo je do sada najveće domaće priznanje. Prošle godine u Americi smo dobili prestižnu međunarodnu nagradu u kategoriji bluesa.
„Keeping the blues alive“.
Pa i ovom prigodom pozivam mlade ljude da se upišu u neku od radionica Poprock škole. Upisi su u tijeku.
 
poprockskols@gmail.com