You are currently viewing U Sisku se gradi novi hotel Siscia – bit će gotov do kraja 2025.

U Sisku se gradi novi hotel Siscia – bit će gotov do kraja 2025.

U Sisku će u komunalnoj zoni do kraja 2025. godine tvrtka Tip top tehnika d.o.o. iz Siska izgraditi novi hotel Siscia( 4 zvjezdice) s 200 ležajeva u 84 sobe. Kako je rečeno, ova investicija ukupne vrijednosti oko 7 milijuna eura bit će važan dio turističke ponude Siska koji već dulje vrijeme ima potrebu za povećanjem broja kvalitetnog smještaja.

„Ova se investicija prirodno nastavlja na sve gradske investicije, ne samo u turizmu već i za potrebe sportskih događanja. Izgradnjom dviju sportskih dvorana Ledene na Zibelu i Zeleni brijeg, stvorili smo uvjete za organizaciju većih sportskih natjecanja. Povećala se potreba za smještajem svih generacija sportaša, a do sada su se organizatori snalazili s kapacitetima u Velikoj Gorici i Zagrebu, tako da će ova investicija riješiti važni nedostatak, kazala je prilikom obilaska gradilišta gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

Tvrtka Tip top tehnika d.o.o. sisačka je tvrtka koja je u ovu investiciju ušla i uz potporu europskih fondova, a za svoje planove dobila je potporu svih službi Grada Siska.

„Ovo je velika investicija i znamo da je potrebna Sisku, što je i Grad Sisak na čelu s gradonačelnicom odmah prepoznao. Sve što smo trebali gradske službe su brzo rješavale i drago mi je da imamo aktivnu potporu Grada“, kazao je Davor Imprič koji je u društvu poslovnog partnera Željka Ljubasa danas ugostio gradonačelnicu na gradilištu nove velike investicije u Sisku.