You are currently viewing U ponedjeljak otvorenje šanka na Kupalištu Zibel

U ponedjeljak otvorenje šanka na Kupalištu Zibel

U ponedjeljak, 11. svibnja, otvara se ugostiteljski objekt na Kupalištu Zibel. U tijeku su sitni popravci, radovi na uređenju i pripreme za osiguranje uvjeta za siguran boravak i gostiju i zaposlenika – doznajemo od direktorice ŠRC Ugostiteljstva Ljubice Ivšić:
”Imamo konkretne upute i potpuno ćemo ih ispoštovati, jer nam je u interesu zaštititi zdravlje građana, osobito obitelji s malom djecom koje rado dolaze na kupalište. Želja nam je da ovaj naš objekt bude ogledni primjer za cijelu Hrvatsku i da pokažemo kako se može raditi i uz promjenu ponašanja. Želimo da naše kupalište postane sigurna zona za sve posjetitelje”.
Na šanku Kupališta osigurana je fizička barijera između gostiju i konobara, na terasi kupališta će se sjediti uz poštivanje propisane distance od dva metra, svi zaposlenici će biti opremljeni maskama i rukavicama, a konobari će prilikom posluživanja posjetitelja na terasi koristiti i vizire. Iskorištena nejednokratna ambalaža će također biti propisno zbrinuta, na 4 do 5 dana u zasebnom prostoru, do ponovnog korištenja.
ŠRC Ugostiteljstvo se pobrinulo i za to da uvijek raspolaže s dovoljnim brojem zaposlenika, pa će dio radnika uvijek biti u pričuvi: ”Imamo 6 ljudi koji rade na šanku i uvijek će dvije osobe biti u pričuvi kod kuće, a mijenjat ćemo se po tjednima. Prema tome, garantiramo da ćemo raditi do 1. listopada”, kaže direktorica Ivšić.

Ugostiteljski objekt na Kupalištu Zibel otvara se u ponedjeljak, 11. svibnja. Prvi dan radit će od 10 ujutro do 10 navečer, a idućih dana sve do kraja sezone radno vrijeme šanka bit će od 12 do 22 sata.