You are currently viewing U nedjelju je 32. oldtimer susret u Sisku

U nedjelju je 32. oldtimer susret u Sisku

32. oldtimer susret u Sisku koji će se održati u nedjelju, 3. rujna. Ovaj nezaobilazni događaj na oldtimer sceni već godinama privlači pažnju ljubitelja povijesnih vozila i ljepote automobilske baštine diljem Hrvatske.

Oldtimer Club Sisak poznat je po svom predanom radu na očuvanju i obnavljanju starodobnih vozila, a ovaj susret je postao tradicionalna manifestacija koja se svake prve nedjelje u rujnu odvija na ulicama našeg grada.

Ovogodišnji susret neće razočarati. Osim stotinjak prekrasnih starodobnih automobila i motocikala koje ćete imati priliku vidjeti izbliza, Oldtimer Club Sisak pripremio je i drugi bogat program. Kao domaćini posebno smo ponosni što će ovogodišnji susret uključiti vožnju do Lonjskog Polja, točnije do sela roda Čigoč, čime će se susret dodatno obogatiti pričom o kulturnom i prirodnom bogatstvu našeg kraja.

Program susreta je sljedeći:

8.00 do 10.00 sati: Prijem i prijava sudionika uz jutarnju kavu i doručak.

10.00 do 12.00 sati: Otvorenje izložbe i druženje (Ulica Stjepana i Antuna Radića). 

12.00 sati: Početak promotivne vožnje od Siska, preko Desne i Lijeve Martinske Vesi, Galdova, Prelošćice do Čigoča ukupne dužine cca 60 km.

14.00 sati: Ručak za sudionike u autentičnom restoranu “Tradicije Čigoč”, gdje će se moći uživati u lokalnoj gastronomiji.

15.00 sati: Podjela nagrada te nastavak neformalnog druženja do popodnevnih sati.