You are currently viewing U knjižnici samo posuđivanje knjiga

U knjižnici samo posuđivanje knjiga

Prva od tri faze popuštanja mjera koju je najavila Vlada krenula je od danas. U ovoj prvoj fazi svoja vrata korisnicima je otvorila sisačka knjižnica.
Od danas možete ponovno posuđivati knjige a ostali programi poput dječje igraonice, korištenja interneta i čitaonice tiska ne rade do daljnjega.
Radno vrijeme knjižnice je ponedjeljak, srijeda, petak – od 8,00 do 14,00 sati, utorak i četvrtak – od 12,00 do 18,00 sati dok subotom knjižnica neće raditi.
Radi što bolje zaštite svojih korisnika ali i djelatnika iz Knjižnice preporučuju da od kuće, telefonski produžite knjige. Također mole da putem knjižničnoga kataloga dostupnoga na www.nkc-sisak.hr, provjerite imaju li knjigu za koju ste zainteresirani i je li dostupna. Putem kataloga možete vidjeti i koje naslove želite posuditi kada dođete u Knjižnicu.
Telefonski možete zatražiti i teme za seminarske, diplomske i druge stručne radove, a literatura će vam za iste biti pripremljena sljedeći dan.
„Molimo sve korisnike da se pridržavaju uputa dobivenih od Nacionalnog kriznog stožera (obavezna higijena ruku, socijalno distanciranje od dva metra, poželjno je korištenje zaštitnih maski). Vaši knjižničari će vam dati dodatna uputstva u vezi ovakvoga, novoga načina rada.
Na kraju napominjemo da su sve ove mjere koje poduzimamo u svrhu zaštite vašeg i zdravlja svih naših sugrađana. Molimo vas za razumijevanje, strpljenje i poštivanje svih važećih mjera i želimo da ostanete zdravi vi i vaše obitelji.“, poručuju iz Narodne knjižnice i čitaonice Vlado Gotovac Sisak.