You are currently viewing Teatra Exit – Nevjerojatan događaj

Teatra Exit – Nevjerojatan događaj

Uoči početka ljetne pauze Dom kulture Kristalna kocka vedrine Gradsko kazalište Sisak organizira gostovanje Teatra Exit s predstavom Nevjerojatan događaj. Predstava je na programu 1. kolovoza 2023.g s početkom u 21 sat, na ljetnoj sceni Kazališta 21, a u slučaju kiše u Domu INA Rafinerije u Sisku. Ulaz je slobodan.

Više o predstavi…..
U virtuoznoj kazališnoj i glumačkoj igri, punoj kalamburičnih zapleta u stilu suvremene komedije dell’ arte, četvero mladih glumaca – Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički  transformirat će se pred vama snagom svog talenta i zavidnom vještinom u više od dvadesetak likova koji su se jednog dana našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja u vašem gradu.

˝…Saznat ćete kak  jedan taksist baš tog dana ni imal sreće… i kak se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata… i kak je zaposlenica zoološkog vrta liznula žabu… i koga je  antropologinja i uvažena znanstvenica optužila za gerontocid… i kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta… i kako je zbog izvanrednih vijesti  i kriznog stanja prekinuta TV emisija Global… i što se dogodilo u jednom night clubu kad je reprezentativka ženskog nogometa prvi put obukla štikle… i sve to, i još mnogo više…˝