You are currently viewing Star Gardens 19/08/2022

Star Gardens 19/08/2022

I ove godine imate priliku zaviriti u vrtove grada Siska. Star Gardens donosi večernje projekcije pod zvjezdanim nebom na dvije lokacije.
Ležaljke, jastučići ili ramena vaših najmilijih pomoći će Vam da što udobnije otputujete u galaksiju dobrih filmova na ovogodišnjem izdanju Star Gardensa. Očekuju Vas i osvježavajući napitci te promotivni materijali ovogodišnjeg zvjezdanog izdanja Star Film Festa, a zvjezdani splet prirode i opuštenosti pobrinut će se da večeri pod sisačkim nebom budu što čarobnije.
Prvi datum je petak, 19. kolovoza na adresi Ulica kralja Tomislava 10, u dvorištu Gradskog muzeja Sisak. Gledat ćemo projekcije filmova prošlogodišnjih pobjednika Star Film Festa. Star Gardens idealna je uvertira u filmsko ljeto – gledajući filmove i brojeći zvijezde najavljujemo i ovogodišnje izdanje Star Film Festa koje će održati od 1. – 3. rujna.
Ova fantastična kino poslastica ne bi bila realizirana u jednakom sjaju bez pokrovitelja programa Star Gardensa – Grad Sisak kojem ovim putem zahvaljujemo te partnera Gradski muzej Sisak.
Ispunite svoje ljetne večeri u najčarobnijem okruženju i vidimo se na Star Gardensu!