You are currently viewing Star Film Fest rekordan u 2020.

Star Film Fest rekordan u 2020.

Unatoč svim okolnostima u 2020. na ovogodišnji Star Film Fest prijavilo se čak 816 filmova. Koliko daleko se čuje dobar glas neopozivo govori činjenica da je najviše prijava stiglo iz Španjolske, njih 236, iz Argentine 67, Francuske 63 i 53 iz Hrvatske. Prijave su stigle iz čak 67 zemalja čime je potvrđena činjenica da je Star Film Festival globalni igrač koji privlači autore iz cijelog svijeta objedinjujući na jednom mjestu sukus višegodišnjeg napornog rada čitavog tima koji stvara ovaj festival.

“Ove godine unatoč neobičnim i zahtjevnim okolnostima napravit ćemo festival koji će organizacijski i sadržajno nadmašiti sve dosadašnje. Star Film Fest 2020. ponovno će zauzeti prostor u čarobnoj utvrdi Stari Grad kao i u Kazalištu 21. Filmske i fotografske radionice, glazba, popratni programi koji će se zbivati paralelno sa središnjim programom i ove će godine biti šlag na torti cijelog festivala.” – kazuju organizatori.

Star Film Fest 2020. predstavit će filmove u pet kategorija i to dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski i animirani film. Dok će naš cilj ostati isti kao i do sada a to je pružiti priliku gledateljima i autorima da se upoznaju i podjele ideje, projekte te pronađu inspiraciju za nove projekte.