You are currently viewing ODRANSKA KLET **

ODRANSKA KLET **

 

Dobrodošli u Odransku Klet – Vaš domaći kutak u gradu Sisku!

Odranska Klet je obiteljski vođeni smještajni objekt smješten na rubnom djelu, udaljen 1 km od samog grada Siska, koji vam nudi udobnost, toplinu doma i nezaboravno iskustvo boravka u Sisku. Naša pozicija i gostoprimstvo čine nas idealnim izborom za vaš boravak u Sisku, bilo da ste poslovni putnik, turist, sportaš ili samo tražite bijeg od gradske vreve…
Sobe u Odranskoj Kleti uređene su s ljubavlju i pažnjom prema detaljima kako biste se osjećali ugodno i opušteno. Naš cilj je pružiti vam miran i ugodan ambijent u kojem možete odmoriti tijelo i duh. Sve naše sobe opremljene su udobnim krevetima, modernom opremomm i besplatnim bežičnim internetom kako biste ostali povezani sa svojim poslovnim obvezama ili dragim osobama.

Nudimo vam različite vrste smještaja kako bismo udovoljili različitim potrebama naših gostiju. Na raspolaganju su dvokrevetne i obiteljske sobe. Bez obzira na odabir, jamčimo vam ugodan boravak uz vrhunsku uslugu našeg osoblja koje je uvijek spremno pružiti vam pomoć i informacije o gradu i okolici.

Osim udobnih soba, Odranska Klet nudi vam i različite pogodnosti kako biste u potpunosti uživali tokom svog boravka. Na raspolaganju vam je zajednička blagovaonica, gdje sami pripremate obroke obroke u potpuno opremljenoj kuhinji. Također, nudimo vam prostor za druženje i opuštanje u našem vrtu gdje možete uživati u miru i tišini.

Odranska Klet je savršena polazišna točka za istraživanje grada Siska i njegove okolice. U neposrednoj blizini nalaze se brojne atrakcije, restorani i trgovine.
Naš cilj je pružiti vam nezaboravno iskustvo boravka u gradu Sisku. Rezervirajte svoje smještaj u Odranskoj Kleti već danas i doživite vrhunski boravak u srcu grada Siska.
Veselimo se vašem dolasku i prilici da vas ugostimo u našem smještajnom objektu..

Vaša Odranska Klet!

ODRANSKA KLET **
9 soba, 23 kreveta
Odra sisačka 124, 44000 Sisak
Mob:++385(0)99 486 8498
e-mail: odranskaklet@gmail.com