You are currently viewing Sisački fašnik okupio vesele maškare, najbolje nagradio

Sisački fašnik okupio vesele maškare, najbolje nagradio

U Dječjem fašniku, što se u subotu, 15.veljače održao u organizaciji Grada Siska, Turističke zajednice Grada Siska i Doma kulture Kristalna kocka vedrine te uz potporu volontera Gradskog društva Crvenog križa Sisak, sudjelovala su djeca sisačkih vrtića i osnovnih škola. Najboljim maskama dodijeljene su i nagrade.

U kategoriji grupnih maski treće mjesto pripalo je “Holandskoj kući” OŠ Braća Ribar, drugo mjesto osvojili su “Stari Rimljani” OŠ Budaševo-Topolovac-Gušće, a prvo mjesto pripalo je “Hipijima-djeci cvijeća” OŠ Kukuljević.
Dječji vrtić Sisak Stari i Sisak Novi s odličnim maskama “Mala farma” i “Harlekini” osvojili su poklon predstavu.

U kategoriji pojedinačnih maski, najljepšom malom maskom proglašen je “Zvončar” , a iza te maske krio se dječak Ante Karaula. Nagradu za najbolju odraslu masku odnijela je “Princeza jedno rog” alias Katja Cukor.
U kategoriji najbolje pojedinačne maske treće mjesto je osvojila “Mala pčelica” , djevojčica Erin Beloglavac, drugo mjesto pripalo je “IT Klaunu” , Tinu Ivankoviću, a prvo mjesto osvojila je “Leopardica” , Lea Conjar Srebrić.

Sve prisutne na Sisačkom fašniku u centru grada, a među njima su bili i sudionici 1. Biciklističkog fašnika, zabavljao je veseli i raspjevani Ritam ulice i voditelj Marko Hergešić.

Više fotografija: https://tzg-sisak.hr/multimedija-2020/