You are currently viewing Revijalna izložba mačaka u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg

Revijalna izložba mačaka u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg

Revijalna izložba mačaka u organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske (SFDH) održat će se 24. veljače u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg. Cjelodnevna izložba imat će međunarodni karakter, a ljubitelji mačaka će od stručnjaka moći dobiti savjete o njegovanju svojih ljubimaca.
Program revijalne izložbe mačaka:
10 sati – Otvorenje Revijalne izložbe mačaka
10.15 do 13.30 sati – Prezentacija dijela prisutnih pasmina naizmjenično s kratkim veterinarskim preporukama
13.30 do 14.30 sati – Ručak za izlagače
14.30 do 18.00 sati – Nastavak prezentacije pasmina naizmjenično s veterinarskim preporukama
15.30 sati – Kratki info iz Saveza za posjetitelje o tome na što treba obratiti pažnju kada se udomljuju mačke, a na što kada se kupuju pasminske mačke
Cijelo vrijeme održavanja revije bit će organizirana crtaonica za djecu na temu „mačka“, a crteži će odmah biti izloženi na samoj reviji. Za vrijeme revije postojat će i veterinarski kutak u kojem će posjetitelji moći pitati veterinara sve što ih zanima vezano za zdravlje mačaka. Isto tako, svi posjetitelji će biti u stalnoj interakciji s izlagačima i uzgajivačima mačaka, kao i sa samim mačkama.
18 sati – Zatvaranje revije
Ova Revija mačaka prvi je događaj te vrste koji se organizira u gradskoj dvorani. Svi ljubitelji ”malih slatkih dlakavaca” pozvani su da se pridruže druženju, a neki možda baš pronađu ljubimca kakvog su oduvijek željeli. Vidimo se!