You are currently viewing Promocija knjige „Lutkarski igrokazi” Renate Holcer

Promocija knjige „Lutkarski igrokazi” Renate Holcer

Promocija knjige „Lutkarski igrokazi” Renate Holcer održat će se u srijedu, 4. ožujka, u 18 sati u Dječjem odjelu sisačke knjižnice.
Na inicijativu djelatnica Dječjeg odjela sisačke knjižnice, davne 1992. godine nastala je Lutkarska družina Zajedno koja je godinama uveseljavala sisačke mališane mnogobrojnim lutkarskim predstavama. Bivša djelatnica Knjižnice, Renata Holcer, jedna od osnivačica ove družine, objedinila je nekoliko najuspješnijih igrokaza u knjigu kroz koju je opisala kako su između ostaloga izgledale i pripreme za predstave, izrada lutaka, priprema scenografije, rekvizita, rasvjete, prigodne glazbe za predstave, njihove probe i koliko su veselja iste unijele kako u živote samih izvođača, tako i njihove publike.
Pozivamo sve velike i male sugrađane na promociju knjige „Lutkarski igrokazi“ u srijedu, 4. ožujka 2020. godine, s početkom u 18 sati u Dječjem odjelu knjižnice u sklopu koje ćete imati priliku pogledati i snimke pojedinih prizora iz veselih lutkarskih predstava Lutkarske družine Zajedno.