You are currently viewing Projekcija filma – Anino Suđenje

Projekcija filma – Anino Suđenje

Nakon kratke pauze Kino klub Sisak u suradnji s Dokukinom HR nastavlja besplatnu projekciju europskih dokumentarnih filmova. Ovoga puta na drugome mjestu i s novim partnerom; Gradska galerija Striegl
Pridružite nam se 1.6.2024. u dvorištu Galerije Striegl na adresi: Rimska ulica 10, (Holandska kuća) u 19:30 i pogledajte s nama gruzijski film Anino Suđenje.
Ako su zakoni temelj države, u proteklih 30 godina od proglašenja nezavisnosti temelj Gruzije su zakoni koje su pisali muškarci. U takvim okolnostima žene su se morale boriti za svoja prava i živote, slobodu i samostalnost, poslove i karijere i neprestano dokazivati da ih zaslužuju. Anino suđenje donosi priču o mladoj i snažnoj odvjetnici koja propituje sustav koji su stvorili muškarci uzimajući predmete onih koje bi bez nje imale vrlo malo šanse preživjeti dan na sudu. kao kandidatkinju za gruzijsku državnu odvjetnicu, opet je ocjenjuju muškarci na vlasti. Anini usponi i padovi daju uvid u najvažnije političke i društvene izazove s kojima se Gruzija suočava.
Nadam se da se vidimo u što većem broju i da ćete skupa s nama uživati u još jednoj stvarnoj priči koja je nevjerojatnija od fikcije.
Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst "www. PHR GE PHR WWW.PHR.GE WWW.PHR.GE ecp WWW.PHR.G GE WWW.PHR.GE GE GE PHR WWW.PHRUCE WWW.PHRO Wwo WWW.PHR PHR SPHROE PHR.GE PHR .GE WWW.PHR GE WWW.PHR.G www GE WWW.PHR.GE WWW.PHR.GE wWW.P PHR.G GE wWW.PHR.GE PHR WWW.PHR.G V.PHR GE PHR wwW. wWW.PHR.GE GE /PHR Besplatnaprojekcija Besplatna projekcija Anino suđenje www. PHRGE www.PHR GE wwW.PH 1.6.2024. u 19:30 Holandska kuća GRADT BALER AOKA Fo.ko FRJ TRIE ...... .......- KLUB SISAK ร้อะาก่พมลงวลิุย Kinedok"