You are currently viewing PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA I AUTOBUSNIH LINIJA JAVNOG GRADSKOG PRIJEVOZA U ČETVRTAK 8. RUJNA 2022.

PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA I AUTOBUSNIH LINIJA JAVNOG GRADSKOG PRIJEVOZA U ČETVRTAK 8. RUJNA 2022.

Povodom otvorenja Islamskog kulturnog centra (IKC) u Sisku u četvrtak 8. rujna, u našem gradu očekujemo dolazak velikog broja gostiju i štićenih osoba, zbog čega će u okolici IKC, u Capragu, vladati posebna regulacija prometa i ograničenje kretanja. Molimo sve naše sugrađane za strpljenje u prometu i poštivanje nove, privremene regulacije, a posebno pozivamo na tolerantan odnos prema redarima koji će biti zaduženi za provedbu ove složene organizacije.
—𝗔𝗨𝗧𝗢𝗠𝗢𝗕𝗜𝗟𝗜
U četvrtak, 08. rujna 2022. godine od 07:00 do 18:00 sati uvodi se posebna regulacija prometa:
– zatvara se za promet dio Capraške ulice od raskrižja sa Ulicom Krešimira Baranovića do raskrižja sa Ulicom Andrije Hebranga,
– zatvara se pristup Capraškoj ulici
• iz Ulice Kneza Domagoja,
• iz Ulice Andrije Hebranga
• iz Capraške ulice iz smjera male porte.
U vremenu od 7,00 do 13,00 sati zatvara se pristup vozila u Ulicu Kneza Domagoja za vozila koja dolaze iz smjera Ulice Hrvatskog narodnog preporoda.
Obilazni pravci prema tvrtkama Komunalac Sisak i ostalim tvrtkama u Pisak inkubatoru su cestom kroz južnu industrijsku zonu i Novo Praćno, a za stanare Hebrangove, Domagojeve i Trpimirove Ulicom Hrvatskog narodnog preporoda.
—𝗝𝗔𝗩𝗡𝗜 𝗚𝗥𝗔𝗗𝗦𝗞𝗜 𝗣𝗥𝗜𝗝𝗘𝗩𝗢𝗭
Korisnike sisačkog javnog gradskog prijevoza obavještavamo da će se u četvrtak, 8. rujna, promet autobusnih linija 2 i 4 gradskog prometa odvijati do i od autobusnog stajališta “Naselje” u Petrinjskoj ulici kod Konzuma. Raspored polazaka sa stajališta Sisak – Frankopanska prema Naselju ostaje isti. Polasci sa stajališta “Naselje” – Petrinjska u smjeru Siska odvijat će se po uobičajenom voznom redu za to stajalište.