You are currently viewing Predstava “Kad je gusto – samo rijetki”

Predstava “Kad je gusto – samo rijetki”

Poštovani,
Dom kulture Kristalna kocka vedrine za konac svibnja dovodi Teatar Puna kuća i njihovu predstavu Kad je gusto – samo rijetki, predstavu tijekom koje ćete plakati od smijeha, ali i smijati se s knedlom u grlu. Ova uspješna cabaret predstava na programu je u nedjelju, 26. svibnja 2024. u Domu INA rafinerije s početkom u 20 sati.

Više o predstavi…..

U predstavi igraju Goran Vinčić Vinča, jedan od najboljih hrvatskih i regionalnih stand up komičara koji puni dvorane, ruši tabue, i poznata kazališna glumica Svetlana Patafta.  Tema cabareta je općenarodna svevremenska šutnja kojom odgovaramo na probleme, a istovremeno međusobno potkopavamo jedni druge tim istim problemima. Odnos vlasti i naroda, vlasti i pojedinca uvijek je bila inspirativna tema, a u ovoj scenskoj adaptaciji inspiriranoj kratkim formama višestruko nagrađivane spisateljice i satiričarke Silvije Šesto, narod je stavljen, odnosno sam se stavlja u poziciju čekanja. Pozicija čekanja boljih vremena, pravde, boljeg života i zadovoljštine, kao i pozicija odgađanja rješavanja problema te stava kako će sve to srediti netko drugi. Predstava jedri kroz različite situacije iz svakodnevnog života i prateće songove te ulazi u nemirnu luku satirične tjeskobe jer ništa se ne rješava, sve je otvoreno i ponavlja se, a narod, u poziciji čekanja i promatranja, kao sveprisutni objekt trpi i ništa ne poduzima.

Ulaznice po cijeni od 8 eura moguće je kupiti  na www.ulaznice.hr ili na blagajni Kazališta 21, Trg grada Heidenheima 3, radnim danom od 14 do 20 sati te na dan predstave, u Domu INA-e, sat vremena prije početka izvedbe.